Semester i västindien?

Felicia
Bo Westman
Tue 12 Oct 2010 16:09

Från och med januari 2011 kommer vi köra charter runtom i Västindien. Ringarna på kartan visar ungefärliga områden man hinner besöka på 2-3 veckor. De större ringarna 3 veckor och de lite mindre 2 veckor. Självklart kan man åka betydligt kortare eller längre om man vill det. Har även slängt in lite bilder från olika öar. Är någon intresserad kan ni skicka ett Email till  oss så får ni mer info och vi kan skräddarsy något som passar er. Kontakta oss på antingen felicia @ mailasail . com eller Bo . westman @ pafina . se  (ta bort mellanslagen för att få adressen, lägger vi ut dem hela så får vi 1000 spambrev). Nedan finns även en bokningskalender, med de veckor som är bokade och de som fortfarande är lediga!

 

 

Västindienkarta.JPG

 

 

// Charlie

Attachment: oledata.mso
Description: Binary data