Apor och seightseeing

Felicia
Bo Westman
Fri 22 Oct 2010 20:50

Idag har vi varit uppe på Gibraltarklippan turistiga som vi var hakade vi på en minibuss som tog oss runt allt ställen hyfsat billigt, tyvärr fastnade vi med en bunt senila och dementa tyskar som inte kunde engelska och var rädd för höjder. Som tur var hade vi kul ändå och såg en häftig kalkgrotta lite apor och den gamla försvarsfästningen inuti berget. Efter det tog vi en promenad längs mainstreet, huvudgatan i Gibraltar och tog oss ner till oceanvillage ett nybyggt resort med marina, lägenheter, hotell och restauranger skapat för den engelska gräddhyllan och oss såklart! Vi lyckades få en billig plats där från imorgon så vi slipper ligga på den marinan vi är på nu. Förvisso är det inget fel med nuvarande marinen men den ligger en bit ifrån allt det roliga.  Väl i oceanvillage hittade vi Charlie’s bar där vi tog en Pripps eller två innan vi begav oss hemåt. Nu sitter vi på en bar i hamnen med ett glas flytande guld, det är ju trotts allt fredag! Här kommer lite bilder från dagens äventyr hoppas det smakar!

 

/ Charlie

m_IMG_0796.jpg

 

Gårdagens middag

m_IMG_0811.jpgm_IMG_0825.jpg

Lite bilder från droppstensgrottan

 

m_IMG_0817.jpg

 

 

 

m_IMG_0820.jpgm_IMGP0240.jpg

Apor!

 

m_IMG_0839.jpgm_IMG_0834.jpg

 

m_IMG_0850.jpg

 

 

m_IMG_0861.jpg

 

m_IMGP0228.jpg

 

m_IMGP0237.jpg

Bild över marinan vi ska flytta till imorgon och oceanvillage