Hog Island

Felicia
Bo Westman
Fri 28 Jan 2011 14:26
12:00.50N 61:44.07W
 
Vi befinner oss just nu öster om Hog Island i Clarks Court Bay. Hog Island är en liten ö på Grenadas sydkust. Gårdagen bjöd på en kortare seglats hit. Vi håller i detta nu på att rekognosera genom att segla runt till olika vikar och hamnar längs Grenadas kust. Det eftersom vi snart får gäster och måste ha full koll på vad som erbjuds i de olika vikarna.
 
Igår under kvällen hittade vi en pittoresk liten restaurang. I guideboken stod det att den endast hade fyra bord så vi var ute i god tid i hopp om att det inte skulle vara fullt. När vi kom dit efter att ha kämpat oss upp för en backe och en smärre djungel var det en otrolig utsikt över hela viken i solnedgången. Maten som serverades var lokal och väldigt god! Hit tänkte vi försöka komma igen med ett större sällskap.
 
Idag ska vi segla tillbaka till Prickly Bay för att ikväll gå och titta på liveband bestående av ett steelpan band och ett rockband.
/ Fredrik
 
 
Utsikt från båten
Restaurangen
Fredrik vid restaurangen
Ovanför restaurangen
Utsikt från båten