Dag 12 mot västindien

Felicia
Bo Westman
Mon 13 Dec 2010 12:56
15:55.78N 51:34.66W
 
Det här är gårdagens uppdatering, av någon anledning kom den inte upp på bloggen. Sol och svaga vindar nu på morgonen, vi kör på segel tills vi vet säkert att diseln räcker ända fram till barbados.
 
Distans 96 Sjömil
 
Idag har det inte hänt mycket i seglingsväg, vinden blåser rakt akterifrån så även fast det blåser 6-9 m/s ger det inte mycket fart för oss. Vi tuggar på i stadiga 4 knop med blandat solsken och duggregn. Dock har vi varit aktiva i köket, då moralen var som lägst på dagen när vi insåg att vi fortfarande har 5 dagar framför oss blev det tal om lite sötfika. Sagt och gjort vi slängde ihop ett 30-tal chokladbollar till kaffet men inte nog med det, nu till middag blir det hemmagjorda köttbullar med tagliatelle och till efterrätt vankas pepparkaka och glögg.
Vi funderar på att lägga om kursen till Barbados för att tanka innan vi åker vidare till Bequia.
 
/Charlie