Första fisken!

Felicia
Bo Westman
Sun 31 Oct 2010 18:32
Denna dagen på havet började som de bör med att jag tar morgonpasset mellan 09.00-13.00 medan Bosse och Charlie sover efter nattpassen.
Idag har vädret varit förhållandevis bra men med ett par inslag av regn och blåst. Vi har nu 15 timmar kvar till Lanzarote där planen är att lägga till i ett par dagar för att sedan segla vidare mot de andra öarna.
Dagens höjdpunkt har varit att fiskelyckan äntligen vart framme. Jag och Charlie köpte innan avresa lite nya drag som vi har testat under seglatsen. Idag gav det som sagt resultat och vi lyckades få en liten guldmakrill på 4 kg. Vi hoppas kunna lägga upp någon bild på "besten"! Vi har inte hunnit smaka på den än utan det får bli under morgondagen vi lyxar till det med färskfisk!
 
Nu framåt kvällen hoppas vi på bättre väder så att man kan få lite sömn inatt. Ska bli skönt att komma fram till Lanzarote och Kanarieöarna där vi hoppas på att fixa autopiloten!
 
/ Fredrik