Mot Grenada

Felicia
Bo Westman
Wed 19 Jan 2011 19:28
Vi har nu börjat vår segling mot Grenada för att hämta upp reservdelar samt familjemedlemmar som anländer om tre veckor. 
Vi började med att segla mot Tobago Cays, som är en marinpark. Väl där snorklade vi med sköldpaddor. Sköldpaddorna var inte blyga utan vi fick komma väldigt nära medan de åt. Dagen efter seglade vi till Union Island. Union är en härlig liten ö med mycket färggranna fruktstånd och små barer. Där vi låg hade en kille byggt sin egen ö med hjälp av krossade Conchskal och cement. Conchskal är de stora rosa snäckorna som man kan se på stränderna. På ön hade han öppnat en bar bredvid hans hus som var väldigt trevlig. 

Efter Union Island stod Carriacou på tur. Vi seglade först till Hillsborough. Det är ett otroligt tyst ställe där det inte förs så mycket liv. Vi bestämde oss för att endast klarera in där och dra vidare mot Sandy Island. Vid Sandy Island låg vi en dag och väl där passade jag och Charlie på att ta oss ett dyk. Under ytan såg vi hummer, krabba och massor utav fisk! Nu ligger vi i Tyrrell Bay som ligger precis bredvid Sandy Island och Hillsborough. Imorgon bär det vidare mot Grenada. 

Vår satellittelefon kommer vi inte att använda förren hemresan på Atlanten. Vi nås istället på Bosses mobil (+4670 587 1990) eller min och Charlies (+178 449 852 49)

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image