Rescuediver, besök från mor och storhandling!

Felicia
Bo Westman
Tue 12 Oct 2010 18:06

Senaste dagarna har vi haft mycket och göra så ingen har orkat uppdatera något men idag kommer det mycket bilder delar dock upp det i 2 uppdateringar så inte det blir en jättelång!

 

I fredags avslutade jag min dykkurs och morsan hälsade på oss här nere för att hjälpa till att handla inför första etappen till Kanarieöarna.
Så efter vi hade dykt två dyk under fredagen gick vi ut för att fira att jag och fredrik gjort klart våra dykkurser vilket slutade med en sovmorgon och huvudvärk på lördagen. Sen började storhandlingen, i två dagar har vi fyllt kundvagnar och fyllt båten och att stuva undan, paketera om och anteckna var vi stuvat allt och hur mycket tog lika lång tid som att handla.

Men idag har vi haft en ledig dag då det är Valenciadagen i Spanien och då är alla affärer stängda. Vi börjar nu bli helt klara med båten nu väntar vi bara på ny kätting till ankaret, mitt kamerahus som fastnat i tullen och om vi har tur så hinner vi få dykkompressorn innan vi åker så vi kan göra lite dyk längs vägen.

 

Igår gick jag och fredrik ut på vandring genom staden i jakt på en temporär dyklocka då den vi har är slut på batteri och måste bytas på speciella verkstäder, men vi hittade ingen som var billig nog. Vi gick istället ut på den nästan 2 km långa piren och försökte ta lite kort men misslyckades. Efter det blev det restaurangbesök på en restaurang i marinan ”My Way” där det var ett jazzband som spelade.

 

Vi hoppas kunna sätta segel på fredag om vädret tillåter och då väntar en ca 2 veckor seglats med lite stopp längs spanska kusten och Gibraltar.

 

Här kommer inventerings listan efter första uppbunkringen, väl på Kanarieöarna blir det lite till!

bild