Avmmönstring och restaurangbesök

Felicia
Bo Westman
Tue 21 Dec 2010 02:42
Idag mönstrade Richard och Martin av och tog båten till St.Vincent för att därifrån flyga vidare till St.Marteen för att leta jobb.
Vi andra tog det lungt och snorklade lite på ett rev i närheten av båten. Efter det åkte vi in till staden för att leta efter en schysst hängmatta. Hängmattan uteblev och det hela slutade med ett restaurangbesök på en svensk smygöppnad restaurang. Vi var de första gästerna då den ska öppna på torsdag. Vi fick sällskap av ägarna och Per Moberg från Vad blir det för mat och så som i himmlen. Trevlig prick den där Per. Restaurangen var en av flera som svenskarna äger runtom Bequia och vi har nu fått nys om ett julaftonsfirande på en av deras restauranger med 200 norrmän, det lär bli fest. Vi åt en schysst hajburgare och efter blev det några drinkar som satt riktigt fint, hajjar ni?
På vägen hit gick kopplingen mellan motorn och propelleraxeln sönder, det var därför vi åkte så snett de sista dagarna för att jaga vind. Vi skrev inget tidigare för att inte framkalla en hjärtattack för någon av er lite oroligare läsare. Vi har här fått kontakt med Fixman2, killen som fixar allt. Vad som hände med Fixman1 vet vi inte. Han har nu tagit hand om delarna och om plan A går som den ska har vi en fungerande motor imorgon. För er som vill prata med mig eller Fredde så tänkte vi sitta uppkopplade den 23 december mellan 17.00 - 19.00 svensk tid så vi kan önska alla där hemma en god jul. Farsan beger sig hemmåt morgonen den 23 december medans vi håller ställningarna här och ger svenskarna ett ansikte utåt på norrbaggefesten.
 
/ Charlie
Pojkarna som mönstrade av.
Utsikten från restaruangen
Inne på stället
Hajburgaren
Rumpunchen