Almerimar och kinabuffe

Felicia
Bo Westman
Tue 19 Oct 2010 09:51

36:41.757N 00:47.619W

Igår kom vi fram till Almerimar vid 6-tiden efter 66 sjömil. Vi har haft svag akterlig vind, så det har blivit motorgång hittills. Vi har haft båten liggande där under ett antal år. Det var kul att träffa Leif igen. Vi har haft våra båtar liggande i samma hamnar här i Spanien under 15 år. Leif har försökt lära mig spela golf, men med bara ett fåtal rundor per år så har utvecklingen inte varit så vidare. Almerimar verkar ha det lika svårt som resten av Spanien. De få timmar vi var där hann vi se ytterligare en affärsidkare ge upp och tömma sin affär. Det liknade mest en spökstad nu med massor av nybyggda lägenheter utan hyresgäster. Grabbarna var hungriga och ville äta Kinabuffé, all you can eat. Vi var de enda gästerna!!

 /Bosse