Båtstädning

Felicia
Bo Westman
Wed 5 Jan 2011 18:00
Som vi skrev förut hade vi börjat putsa insidan av sittbrunnen och vi är nu klara med hela! Den skiner väldigt fint i solen. Idag har vi även putsat alla blanka vita ytor på båten. Det inkluderar fördäck, ankarbox, relingen och överbyggnaden.
 
Det vi har kvar att göra nu är att putsa skrovsidorna och akterspegeln. Efter det är hela utsidan av båten rengjord och då är det dags för insidan.
 
I övrigt flyter allt på som vanligt. Vi har tyvärr inte kunnat dyka eftersom kompressorn har varit knepig så det måste vi försöka lösa. Förhoppningsvis hinner vi med ett dyk till innan vi far vidare mot St. Vincent.
 
Vi ska försöka lägga upp ett par bilder på arbetet så även ni får se hur det går! För er som inte visste har vi lyckats få en hyfsad internetuppkoppling så vi är inne på Skype mer ofta om någon vill chatta eller prata med oss.
 
/Fredrik