Nyår Bequi a

Felicia
Bo Westman
Mon 3 Jan 2011 15:04
Ni får alla ursäkta oss om vi är dåliga på att uppdatera, men oväder och svall har gjort att vi inte haft Internet.
 
Nyårsafton inleddes här på båten med lite nyårsmiddag. Efter middagen var det dags att bege sig mot stan för att se vad som erbjöds. Vi la till vid dykbryggan och gick sen till hotellet Frangipani och deras bar. Det var fullt av folk där då det regnade en hel del vilket var synd. De hade även ett live band som spelade steel pans.
 
Urstädningen av båten har även börjat och än så länge har köket fått sig en omgång. Vi har putsat och städat ur kyl o frys. Vi har även börjat putsa insidan av sittbrunnen och ska fortsätta med utsidan för att sen ta allt det rostfria.
 
Nu ska vi åka in mot stan för att kolla upp saker vi måste köpa till båten och slänga sopor!
/Fredrik

image/pjpeg

image/pjpeg

image/pjpeg

image/pjpeg

image/pjpeg

image/pjpeg

image/pjpeg