51:42.17N 08:31.01W

SV Indira
Freek & Willeke
Fri 2 Aug 2013 21:07
We blijven uiteindelijk drie dagen liggen op de rivier bij Castletownshend. Het is hondenweer en de regen blijft maar vallen. Gelukkig blijkt onze ankerplek super beschut, van alle harde wind merken we vrijwel niets. Bij iedere stroomkentering is het weer even spannend of we vrij blijven van de andere boten om ons heen en we komen soms dichtbij, maar het past allemaal precies. We brengen onze tijd met name binnen door; boekjes lezen, filmpjes kijken en lekker eten. De laatste dag gaan we ook nog even aan de kant met de bijboot. Het dorp blijkt erg klein en na wat kleine boodschappen zijn we al weer snel terug aan boord.

Vandaag is de meeste regen voorbij en zijn we weer iets verder gevaren naar Kinsale. Duidelijk een groter plaatsje met veel restaurants en ook weer eens een echte grote supermarkt. Wellicht dat we vanaf hier ook nog even Cork bekijken en langzaam kijken we uit naar een mogelijkheid om over te steken naar Engeland.