14:48.49N 43:02.69W

SV Indira
Freek & Willeke
Wed 2 Jan 2013 19:25
Al bijna een week nu kunnen zeilen met grootzeil aan de ene kant en de kluiver uitgeboomd aan de andere kant. Onze windpilot houdt ons dan perfect op koers. Afgelopen dagen ook echt lekker weer geweest, soms wel wat weinig wind waardoor aankomst op 10 januari wel wat minder waarschijnlijk wordt.
 
‘s Nachts blijven squalls ons bezig houden, en vandaag hadden we er ook overdag één. Door de bijbehorende winddraaiing gingen we opeens weer naar het noorden. Vervelendste van de afgelopen dagen blijft echter de immer aanhoudende deining die soms nog steeds van twee kanten komt. De boot gaat daardoor continue heen en weer en met name bij het koken van de middagmaaltijd wekt dit soms de nodige frustratie op. Stug volhouden dus, en dan komen we er vanzelf.
 
Willeke en Freek