18:02.52N 63:05.60W

SV Indira
Freek & Willeke
Wed 13 Mar 2013 18:00
We liggen op Sint Maarten, een stukje Nederland. Het kan bijna geen toeval zijn, dat we vanmorgen allebei verkouden wakker worden. Een slechte nacht op de deining hier helpt ook niet voor een fit gevoel. Als om 09.30 de brug dan ook opengaat voor 'inbound traffic' naar Simpson Bay Lagoon gaan wij direct mee. We vinden hier al snel een ankerplek en lijken nu wel lekker rustig te liggen. Tegen lunchtijd gaan we maar eens de wal op om onder meer in te klaren.
Het is ons al snel duidelijk dat de link naar Nederland hier wel heel marginaal is. We spreken Engels, rekenen af in US-dollars en de McDonalds heeft geen McKroket maar wel Amerikaanse hoeveelheden cola. Noodgedwongen blijven we hier waarschijnlijk nog wel even liggen voor enkele onderhoudsklussen, maar Sint Maarten komt niet terug op onze favorieten-lijst.