24:52.08N 76:09.92W

SV Indira
Freek & Willeke
Thu 16 May 2013 19:12
Donderdag 16 mei 2013

Vanmorgen bij toeval al om kwart over zes wakker en even het weer aan het bekijken. Willeke verkeert in de veronderstelling dat het al later is en staat dus ook al op. Nou ja, half zeven en gezien windrichting lijkt Eleuthera misschien mogelijk. Dus bijboot dan maar aan dek en om zeven uur varen we de Highbourne Cut uit naar open water en om acht uur kruisen we al tegen de wind in. Helaas houdt wind niet stand en moeten we een behoorlijk deel van de tocht ook motoren, maar aan het einde van de dag gooien we ons anker uit in Rock Sound. Met slechts twee andere zeiljachten is het hier erg rustig en we hopen maar dat we onze voorraden hier weer eens kunnen aanvullen met wat vers. Morgen maar eens kijken.