15:57.34N 61:19.33W

SV Indira
Freek & Willeke
Tue 12 Feb 2013 23:32
Zijn zondag aan het einde van de middag nog van Anse Canot naar de baai van Saint Louis gevaren aangezien we daar iets beter liggen. Eigenlijk hadden we de volgende dag verder willen varen, maar we constateerden dat de motor koelwater lekt. Niet handig om dan tussen riffen door te varen.

Gisteren daarom fietsen gehuurd om Marie-Galante dan maar iets beter te verkennen. Bleek een goede keus, want Marie-Galante blijkt veel leuker dan we hadden verwacht. De vele suikerplantages en het ontbreken van toerisme geven het eiland een mooi authentiek karakter. Vandaag was een klusdag; onder meer de motor onderhanden genomen, toilet weer lekvrij gemaakt en extra stukjes op de huik gezet. Komende dagen even kijken of we voor de motor toch naar Pointe-a-Pitre moeten voor een monteur.