18:02.52N 63:05.60W

SV Indira
Freek & Willeke
Wed 20 Mar 2013 22:08
Nog steeds in Sint Maarten. Inmiddels hebben we een aantal klussen achter de rug. Voornaamste was de waterpomp op de motor. We twijfelden nog even, maar uiteindelijk heb ik het zelf gedaan. Scheelde weer een monteur van 85 dollar per uur en ik heb de motor weer wat beter leren kennen. Ook hebben we wat kleinere klussen gedaan en hebben we uitgebreid tijd besteed in de watersportzaken hier. Vanmorgen ook onze kaartvoorraad wat uitgebreid met tweedehands kaarten voor de USA. Nu nog bekijken of we daar ook daadwerkelijk kunnen komen.

We hopen komende dagen te vertrekken richting Virgin Islands met mogelijk eerst nog korte stoppen in Saba en Sint Eustatius. Hangt af van het weer en ook een beetje van mijn rug, want die vond het minder geslaagd om in allerlei bochten rond de motor te draaien (blijkbaar ben ik ook geen twintig meer).

O ja, het is niet te geloven, maar toch gelukt....een nieuw stukje op onze website!