15:52.30N 61:35.16W

SV Indira
Freek & Willeke
Fri 8 Feb 2013 23:08
Vanuit Portsmouth nog een dag met een taxi het eiland verkend samen met de bemanningen van de Mare Liberum en de Doen. Daarna nog een dagje Indian River en tot slot nog een dag wandelen in het noorden van Dominica. Hoewel we nog lang niet uitgekeken waren op Dominica, was het nu wel weer tijd om verder te trekken.

Vandaag een mooi zeiltochtje naar Les Saintes gehad en we zijn weer in Frankrijk. Na de lunch hebben we eerst ingeklaard en daarna zijn we naar het hoogste punt van Les Saintes gelopen. Prachtige uitzichten op de eilandjes hier en naar Guadeloupe iets verderop. De natuur van Les Saintes kan echter niet op tegen de indrukken van de afgelopen anderhalve week. Net als op Martinique spreekt is hier ook de franse invloed duidelijk merkbaar. Mogelijk dat we hier nog een dagje blijven luieren in één van de baaitjes of dat we morgen alweer verder varen naar Guadeloupe.