18:06.71N 65:34.63W

SV Indira
Freek & Willeke
Wed 10 Apr 2013 13:25
Gisteren een rustige dag gehad. Esperanza blijkt erg klein. Fietsen huren blijkt hier niet te kunnen. We denken nog even over de mogelijkheid om dan een scooter te huren. Als we daar iets na enen informeren naar de prijs om een scooter tot vijf uur te huren, wordt ons echter gemeld dat we gewoon het 24-uurstarief van 50 US-dollar moeten betalen. Dan niet dus. We lunchen aan wal, doen de internetzaken weer en vullen de bootvoorraden weer aan.

Vanmorgen zijn we weer ankerop gegaan. We gaan nu richting de zuidkust van Puerto Rico waar mijn vader ook met zijn boot ligt. We wilden eigenlijk ook nog naar Isla Palominos, maar dat ligt wel weer erg naar het noorden. Als we langs de prachtige palmstranden aan de westkant van Vieques zien, laten we Isla Palominos dan ook direct voor wat het is. Net ten zuiden van Punta Arenas gaat het anker weer uit. Wederom een superplek, bijna voor onszelf. De rest van de dag doen we wat kleine klussen aan boord en relaxen verder.