50:21.30N 03:34.53W

SV Indira
Freek & Willeke
Fri 16 Aug 2013 14:55
Het lijkt een gewoonte te worden hier, maar ook vanochtend was het grijs en nat. Gelukkig hoefden we vandaag niet vroeg weg en tegen de tijd dat we vertrekken, is het alweer droog. Gedurende de tocht naar Dartmouth klaart het verder op en gaat de zon weer schijnen. We varen nog even de rivier op tot aan Dittisham, maar varen uiteindelijk terug om bij Dartmouth aan een pontoon te gaan liggen.

Overigens moeten we alsnog met de bijboot naar de wal. In Nederland zou alle mogelijke moeite worden gedaan om zo'n steiger dan ook met de vast wal te verbinden, maar hier in Engeland niet. Gelukkig zijn we inmiddels geroutineerd en ligt de bijboot tegenwoordig in no-time in het water. Vanmiddag gaan we Dartmouth verkennen en waarschijnlijk blijven we morgen ook hier op deze rivier, want er komt morgen een hoop wind aan.