17:53.23N 66:31.72W

SV Indira
Freek & Willeke
Fri 12 Apr 2013 13:42
Vanmorgen zijn we weer bijtijds weggegaan. Met alleen de kluiver varen we eerst nog wat tussen de mangrove eilandjes door voordat we weer op open water zitten. Doordat we alleen op de kluiver varen slingeren we af en toe behoorlijk op de golven, maar de vaart zit er wel lekker in. We zien onderweg ook weer eens dolfijnen (die zien we eigenlijk maar weinig hier in de Carieb).

Rond half één komen we aan bij Isla Caja de Muertos waar we voor de lunch een mooring oppikken. In de weekenden is dit een favoriet uitje, maar vandaag is het er rustig en liggen er alleen nog twee andere zeilboten. Het is nog even spannend, want de moorings liggen bijna op het strand. Maar het blijkt diep genoeg, met nog pak en beet 40cm onder de kiel kunnen we nu gemakkelijk naar land zwemmen om het eiland ook nog even te verkennen.