50:19.97N 04:37.87W

SV Indira
Freek & Willeke
Tue 13 Aug 2013 20:58
Vandaag ontbijten we aan de wal met een volledig Engels ontbijt. Dan hebben we direct weer eens de gelegenheid om op internet onze posities bij te werken en ook weer eens een weerbericht voor de langere termijn te kunnen bekijken. Terug op de boot gaat de bijboot aan dek en gaan we ankerop. Er staat niet veel wind en het eerste uur motoren we,maar daarna kan de gennaker op en hebben we een mooie tocht richting Fowey.

Eenmaal daar varen we eerst de rivier op voor onze eigen riviercruise, maar daarna gaan we toch terug naar het begin waar we een mooring oppikken tegenover Fowey. Ankeren is hier helaas niet mogelijk. Fowey blijkt wederom een leuk dorpje te zijn waar we 's middags nog even doorheen lopen. Morgen moeten we in verband met stroming weer bijtijds op pad; althans als we verder gaan. Na een periode van mooi weer, is er nu weer regen op komst....eens kijken hoe gemotiveerd we morgen zijn.