38:32.08N 28:31.91W

SV Indira
Freek & Willeke
Tue 25 Jun 2013 20:40
Na een paar dagen in Horta en het eiland Faial zijn we vandaag weer een stukje verder gevaren. Echt maar een klein stukje, want Madalena op het eiland Pico was al vanaf de haven zichtbaar en dan ook slechts 4 mijl varen. We hebben genoten van Faial; wederom een prachtig eiland met een paar leuke wandelingen. En hier hadden we eindelijk weer eens een echte supermarkt met Europese prijzen; kaasjes, verse vis, yoghurt...alles is hier weer te krijgen en het lijkt bijna niets te kosten.

Bij Madalena ligt geen marina, dus moet het anker weer worden uitgegooid. Er wordt hier overdag druk gewerkt aan uitbreidingen van de haven, maar aan het einde van de dag keert de rust terug en liggen we alleen achter ons anker met zicht op de 2300 meter hoge Pico. Ook hier willen we weer een paar dagen blijven om het eiland te verkennen.