17:09.00N 62:37.88W

SV Indira
Freek & Willeke
Thu 7 Mar 2013 19:56
Vanmorgen vroeg ankerop gegaan. Helaas had de weersvoorspelling het bij het juist eind; geen wind. Dus 8 uur moeten motoren naar Nevis.

Freek spot nog een walvis aan de horizon, maar de tocht wordt pas echt goed gemaakt met de visvangst. Eerst vangen we nog een kleine barracuda. In deze wateren niet veilig om te eten, dus deze gaat terug. Niet veel later gaat de hengel echter weer ratelen. Het kost vervolgens nog de nodige moeite en tijd, maar uiteindelijk hebben we een pracht Mahi Mahi aan dek liggen. Het is de grootste die we tot nu toe hebben gevangen. Direct fileren, de koelkast in en de komende dagen eten we vis.

Bij Nevis is het redelijk rustig, wel liggen er al drie andere Nederlanders. Onder meer de Gaia die we eerder tegen zijn gekomen in Tenerife en La Palma. Kunnen dus mooi even bijpraten onder het genot van een rumpunch en verse sushi.