17:22.26N 37:14.92W

SV Indira
Freek & Willeke
Sun 30 Dec 2012 18:28
Op de helft! Althans, als we de tot nu toe gevaren afstand nemen en er vanuit gaan dat we het resterende deel in een rechte lijn kunnen afleggen. Dat zal niet lukken, dus in de praktijk zullen we wel iets meer mijlen moeten maken nog; maar een eerste mijlpaal is bereikt. Vanaf morgen kunnen we voorzichtig gaan afstrepen. Aankomst rond 10 januari lijkt nog steeds reëel en vooralsnog mikken we op Martinique/St. Lucia.

Verder weinig nieuws te melden. Wind varieert de afgelopen dagen tussen kracht 3 en 5 uit oosten en noordoosten. Overdag redelijk zonnig, ‘s nachts helaas ook veel squalls met bijbehorende winddraaiingen. Nog niet echt veel wind (of regen) uit een squall gehad, maar het vaart sowieso minder relax.

Vanuit een zonnige Atlantic wensen we iedereen natuurlijk het beste voor 2013. Watertemperatuur is bij ons inmiddels opgelopen tot 25 graden Celcius, dus wij kijken uit naar het nieuwe jaar met mooie baaien, zwemmen, snorkelen en rum punch.

Groeten,
Willeke en Freek