17:09.00N 62:37.88W

SV Indira
Freek & Willeke
Fri 8 Mar 2013 22:38
Vandaag weer het circus rond customs, immigration en port authority afgerond. Hoe dichter we bij Amerikaanse wateren komen, des te meer formuliertjes heb ik na afloop in handen. Hoewel St. Kitts en Nevis één land vormen, moeten we ons straks ook weer apart melden als we bij St. Kitts komen. Gelukkig mogen we voor die tijd tot maximaal een week rond St. Kitts varen, dus als we ons melden, kunnen we ook direct uitklaren.

Verder een rustig dagje. Nog steeds geen wind en het was dan ook bloedheet. Morgen hier waarschijnlijk nog een toer rond het eiland doen en dan verder. We hebben met veel pijn en moeite weer een foto-album kunnen uploaden. Ok, pijn en moeite...we redden het niet met één biertje op het terras, dus een tweede moeten bestellen. Een nieuw stukje laat nog even op zich wachten; het is in de maak, maar we hebben te veel afleiding;-)

Voor de foto's kan je de volgende link opzoeken op internet:
https://picasaweb.google.com/115393869964357349740/006DominicaAntigua?authuser=0&feat=directlink