23:36.43N 75:20.75W

SV Indira
Freek & Willeke
Sun 28 Apr 2013 18:04
De Bahama's staan bekend om goede visgronden en dat hebben wij ook al gemerkt. Regelmatig hebben we beet, en het feit dat we ze niet allemaal aan dek weten te krijgen suggereert ook dat het grote jongens zijn. Hoewel we het zelf nog niet geloven, lijkt de mahi mahi tot nu toe alleen te bijten tussen twaalf en één. Dus zorgen we dat we dan in ieder geval de hengel uit hebben staan. We hebben vandaag te maken met een vroege vogel, want om half twaalf ratelt de vismolen alweer.

We varen daarna om de noordpunt van Long Island heen en zoeken een plekje aan de westkant bij Hog Cay. Tot nu toe komen we maar weinig boten tegen bij de Bahama's en vandaag liggen we alleen. Helaas is het weer wat minder; veel buien aan het einde van de middag en ook de komende dagen zijn er buien voorspeld.