16:13.32N 61:31.78W

SV Indira
Freek & Willeke
Sat 16 Feb 2013 21:02
Nog steeds in Point-a-Pitre. De koelwaterpomp blijkt moeilijker te verkrijgen dan verwacht. Een zaakje hier heeft navraag gedaan in de Verenigde Staten en in Frankrijk, maar kon tot nu toe alleen nog maar een pomp vinden die over 10 werkdagen pas hier kan zijn. Nu zelf ook navraag gedaan bij Drinkwaard Motoren in Nederland, maar het is nu weekend, dus daar weten we maandag pas meer van.

Vandaag wel een auto kunnen huren en wat meer van het eiland bekeken. In tegenstelling tot Dominica deed het regenwoud hier wel zijn naam eer aan en een hike naar de 'Chutes du Carbet' was behoorlijk nat. Met name het zogenaamde cloud forest was hier echter wel weer erg mooi.
Jammer dat één of andere onverlaat vannacht de spiegel van onze huurauto heeft gesloopt, en dat de ratten hier op de haven rondlopen. Dat zorgt toch voor een iets minder positief beeld van Guadeloupe.