17:00.63N 61:46.68W

SV Indira
Freek & Willeke
Sat 23 Feb 2013 22:07
Na lang dubben,besloten om naar Antigua te gaan en Montserrat over te slaan. Gisteravond kwamen we de bemanning van de Doen ook weer tegen waardoor de wekker vanmorgen toch wel weer erg vroeg ging. Gelukkig kregen we er een mooie zeiltocht voor terug en in één lang rak van zeven uur konden we aan de wind naar Antigua zeilen.

Ook hebben we voor het eerst sinds we in de Carieb zijn weer dolfijnen gezien, onderweg op zee en vlak voor het binnenlopen van Falmouth harbour. En we hebben ook weer eens een vis gevangen! Ook dit was nog niet gelukt in de Carieb. Vandaag beter er zelfs twee, maar de tweede was een barracuda en die kan je hier beter niet eten vanwege ciguatera vergiftiging. De eerste was echter een kleine tonijn en ruim voldoende voor de avondmaal en borrelhap.

Morgen eerst inklaren en dan bekijken wat we de komende dagen weer verder gaan doen.