28:55.05N 13:42.15W

SV Indira
Freek & Willeke
Sat 10 Nov 2012 18:04
Vanmorgen om acht uur aangekomen in Puerto Calero, Lanzarote.

Laatste dagen zijn goed verlopen; na het onweer op woensdag hadden we donderdag een pracht zeildag. Vrijdag en vannacht waren de stapelwolken weer af en toe gegroeid tot kleine squalls. Dit levert vaak extra wind(stoten) op en vereist dus wat meer waakzaamheid, maar geen serieuze problemen tegengekomen. Niet iedereen die vandaag de haven binnenkomt, was zo gelukkig. Bij drie schepen hebben we een zwaar beschadigde genua gezien, een volledig aan flarden gescheurde genua en een gebroken giek.

Vandaag verder een hangdag en bijkomen. Komende dagen dit eiland verkennen. Daarna mogelijk weer verder of eerst nog even wat klussen doen. In ieder geval is de zomer terug!