Bilder og slikt

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Thu 7 Feb 2008 18:09
Nå sitter vi på en kafé i Deshaies på Guadeloupe. Her er det samme hotspot'en som på Union og vi har fremdeles noen dager igjen på måneden vi kjøpte.
 
 
Her sitter Amanda og sjekker e-post mens May-Bente skyper. Greit sted bortsett fra uhøflig betjening som skrudde opp musikken til det var umulig å snakke..
 
 
Taco kveld i Smily. Høydepunkt hver uke.
 
 
Her er alle jentene/damene ute på sightseeing. Utsikt mot "Diamanten" syd for Martinique.
 
 
De store jentene.
 
 
Hyggelig med selskap. Her er Marelia, Smily IV, Thea, Otium og Maggy V for anker og fortøyd i hverandre. Dette er det ikke ofte vi kan gjøre ettersom det stort sett er alt for mye svell på ankringsplassene i Karibien.
Vi lå slik i to døgn. Litt av et puslespill å komme seg ut..
 
 
 
Her har Linnéa fått tak i Nicholai fra Vision. Bare glem det, det blir ikke noen lillebror til...
 
 
Skilpadder er det flust med rundt båtene. Denne svømte seg en formidagstur like før vi dro opp ankeret utenfor Dominica.
 
Vi har nå vært i kontakt med flere slipper på Antigua. Prisen er ikke helt etter vår smak, men vi har avgjort at Smily skal få seg en tur på land til neste uke. Vi seiler nok opp i morgen og tar opp båten så fort det lar seg gjøre. Det er etterhvert blitt fryktelig mye groe og rur spesielt på ror og kjøl. Skal bli deilig å få det gjort. Ulempen (eller fordelen..) er at de ikke tillater at vi gjør jobben selv. Det fordyrer, men bedagelig anlagte langturseilere kan jo bruke tiden til noe annet.
 
 
 

Finn A.