Quinta Da Lorde

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Tue 11 Sep 2007 21:19

I dag har vi også ligget i ro i samme marina. Det er fremdeles veldig stille her. Så stille er det at vaktmannen har snakket til Linnéa og bedt henne om ikke å fange fisk med hov fra flytebryggen. Jeg tror nesten Pappa får ta en prat med han..
 
I dag våknet vi til ferdig frokost. Barna hadde kokt egg, laget kaffe og satt frem alt på bordet, inkludert toasteren. Det er nemlig Mamma sin bursdag i dag!
Kjempehyggelig!
 
 
Her er Mamma i gang med å åpne en hjemmelaget presang fra barna.
 
 
Se så flott frokostbord!
 
Etter frokost var det ut i cocpiten for en kopp kaffe, og en hjemmelaget kake som Linnéa brukte mye tid på i går kveld.
 
 
 
Bursdagssang for Mamma!
 
Etter frokost var det skole. Det tar mye av dagene våre. Så vidt vi kan se, er barna foran klassene sine hjemme i de fleste fag. Selvfølgelig er det fag de ikke kan gjøre alt i, men det tar de igjen med annet.
 
Man blir lat av et slikt liv som dette.. Det tok jeg et lite skritt i retning av å gjøre noe med i dag. Syklet en tur opp noen svært bratte bakker, og fant for første gang på turen frem de medbrakte vektene.
Å fytti hvor jeg kommer til å angre i morgen..
 
 
Men, men, om det skulle vise seg at det blir flere ganger går det vel til slutt over.
 
Anders har en seilbåt som har vært radiostyrt. Den har ligget ubrukt i et skap lenge, og nå virker ikke radiostyringen. Vi plukket den i småbiter i går, og undersøkte og smurte opp. Ingen bedring. Han fant derfor ut at han skulle bruke fiskesnøre på den slik at han kunne seile.
 
 
Jentene lekte med klinkekuler.
 
 
Smily IV trygt fortøyd
 
 
 
 
I kveld var vi og spiste på restauranten i marinaen. Det var hyggelig. Det eneste er at vi frøs.. Det var jo bare 24 grader, og vind..
Man blir vist vant til varmen.
I morgen kommer Minerva. De har også barn, så ankomsten sees frem til med spenning. Det skal bli hyggelig å treffe en annen norsk barnefamilie på tur.
Vi har vel mer eller mindre bestemt oss for å ligge her frem til fredag. Ukes prisen er på 209€, etter ARC rabatt. Deretter drar vi til Funchal. Mer enn det vet vi ikke. Like greit å ta ting etterhvert. Det funker for oss.

Finn A. Bostad