Utpå igjen

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Sun 23 Dec 2007 15:16
13.43.03n 60.57.20w
Etter 9 dager i Rodney Bay var det godt å komme utpå igjen. Vi dro kl. 1100 og satte kursen sydover. Flotte seilforhold den første de¨len, men så gikk vi mot sydspissen av St. Lucia, og da fikk vi motvind den siste delen.
Thea gikk sammen med oss. Da vi nermet oss der vi hadde tenkt å ankre fikk vi øye på en annen båt. Det var Lufelia. Vi la oss inntil dem på hver vår side. Etter en liten stund kom det en båt til. Det var Apex. Dermed hadde vi dannet en liten flytende norsk koloni. Det var kjempeflott å ligge på svai sammen og høre på jungellydene inne fra land. Fullmåne og klar himmel gjorde det fullkomment.
 
Etter vår smak var det litt tidlig avgang i dag. Vi spiste og badet, og var avgårde kl. 09. Nå seiler vi i konvoi mot St. Vincent. Vi skal passere den og ankre opp på Bequia. Der er det mange som kommer for å feire jul. Erik på Lufelia snakket med Mariann i går og det skal være plass til alle som vil.
 
De siste dagene i Rodney Bay var varme, og vi hadde lyst å komme oss avgårde. Det var premieutdelingen som ventet den 21. Alle barna fikk medalje for å ha krysset Atlanteren.
 
Finn A.