London tur

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Sat 21 Jul 2007 03:37
 
 
vi skal til London og står opp klokken 8.00.
vi spiser og ordner oss til og dra.Vi går til buss terminalen der vi tar buss nr. 21. det er 2 etases buss og vi setter oss i andre etasje. det er kult og kjøre med bussen. det føles som om vi velter i svingene og som at vi kræssjer med husene.  vi tar bussen inn til  Brigton stasjon, der vi kommer akkurat i tide til toget.
Vi rekker akkurat og løpe ut og komme inn før toget drar! På toget sitter vi i vanlig klasse med bord! (bra fordi da kan vi ha ting der) Jeg og Linnea spiller først uno (kortspill) så spiller vi 3 på rad det er veldig gøy når vi spiller sammen fordi vi fniser så mye! Togturen varer i ca 1 og en halv time. Da vi er framme i London går vi rett til en resturang og spiser frokost/lunsj. Etter det gikk vi til Dronningens slott. Det var veldig pent med masse blomster rundt. vi gikk forbi en filmproduksjon men vet ikke vilken film, det var stas. Så gikk vi litt i byen og så Big Ben (den store klokka) og verdens største pariserhjul,  før vi sa hade til tante på togstasjonen. Pappa og Anders ble med Tante til fly plassen.
Da gikk Jeg ,Mamma og Linnea i byen og tittet i butikker. en butikk vi gikk i het linea det var litt spesielt.
vi 3 spiste på Pizza Hut før vi gikk til togstasjonen for og møte Pappa og Anders. Det var utroli deiligt og sette seg på toget hjemmover etter å ha gått så lenge i byen. det kjentes ut som at bena mine skulle falle av og at jeg skulle besvime. vi tok toget tilbake til brigton stasjon og så buss til Marinan før vi var hjemme etter en lang dag i london.
 
Amanda M. Bostad