IKEA og et lite stykke Norge

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Sat 6 Oct 2007 20:58

I går dro vi på alle turisters våte drøm.. IKEA..
Ikke fordi vi hadde noe der å gjøre, men fordi vi tross alt har med oss hjemmet vårt, og hva er vel da mer naturlig enn å ta en tur på IKEA..?
Vi kjøpte ikke nye stuemøbler, men litt småtteri får man jo alltid med seg. De har jo tilogmed svensk mat!
 
ARC'en har et kostymeparty under oppkjøringen til seilasen i Las Palmas. Temaet er "Jungel Safari". Barna går inn for det med stor besluttsomhet, og med ny-innkjøpt stoff fra IKEA ble systue etablert inne i vårt flytende altmulig-skip.
 
 
Her må lillebror til pers med måltaging til safarivest.
 
 
Formklipping etter eksisterende klesplagg.
 
 
Alle skal ha.
 
 
Og tilslutt sying. Tilogmed prompende ubarberte skipsslusker ble grepet av stemningen... Dyp konsentrasjon i gjerningsøyeblikket.
 
Anders er lur. Vi var en tur i By'n og han fant ut at han manglet 1,13€ på en lekepistol. Men, fortvil ikke.. Han fant ut at han hadde et par tenner han kunne dra ut, og lokke Tannfeen til å betale noen slanter for.
 
 
Som sagt så gjort. Skinnende blanke dukater befant seg i tannglasset da han våknet dagen etter. Pistol innkjøpt!
 
Da vi våknet til liv i dag la vi merke til et vakkert skue ute i marinaen. Det var Kongeskipet Norge som hadde innfunnet seg med Fram XVI på dekk. Båten til kongen har vært på Sardinia i sommer, og nå skal den stasjoneres her i marinaen for vinteren. Det er en stor regatta her fra neste helg, og båten skal forhåpentligvis være med, kunne kongens båtsmann, Kjell Myran fortelle.
 
 
Anders foran Norge og Fram XVI.
 
 
Anders ved siden av Ericsson Racing Teams treningsbåt, og med Norge i bakgrunnen.
 
 
Fra restaurantsiden av marinaen.
 
Fram XVI er nå heist ned på kaien, og står i krybbe i påvente av litt reperasjoner, og mannskap.
Norge vil bli her i et par dager før de setter kursen hjemover. Hyggelig å slå av en prat med mannskapsmedlemmene ombord.
 
I dag har vi også kjørt til Marina Rubicon, som ligger helt syd på Lanzarote. Der ligger Minerva, og det var hyggelig å få noen timer med dem ved bassengkanten. Etter det var vi på besøk hos et spansk/norsk ektepar som driver restaurant her på Lanzarote. Vi ble servert nydelige lokale retter til en senlunch/tidligmiddag. Vi venter besøk av dem her ombord for en liten en sent i kveld. Vi gleder oss!
 

Finn A. Bostad