Lagos

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Sat 25 Aug 2007 21:17
37.06.587n 08.40.481w
Da er vi kommet frem til Lagos. Heldigvis viste det seg å ikke være Lagos, Nigeria, men Portugel, (ihvertfall skulle de ha de samme papirene som siste sted vi var i Portugal).
 
Vi hadde en rolig dag. Bare gamle dønninger utpå. Lite vind så motoren gikk i 10 timer. Og tenk, vi så delfiner i dag og..
 
 
Dustefisker(eller hva de nå er)! Her bruker barna mesteparten av kvelden i går på å fange lekkerbiskener til dem, og så er de for fise-fine til å spise fiskene bare fordi de blir servert fra en plastpose de såvidt har tilbragt et halvt døgn i!
Ja, ja, Linnéa ser ikke ut til å bry seg veldig om det. "De er så søte" er alt hun klarer å hvine frem når de spretter rundt baugen. Barna var alikevel enige om at det hadde vært kjempegøy å fange fiskene i går kveld. De fikk jo også konstatert at Anders sin fiskestang virket.
 
Etter ca. 60nm i dag rundet vi Cabo De Sao Vincente.
 
 
Dette er Portugal, og forsåvidt også Europas, sydvestre hjørne. Herfra er det bare hav til Afrika, Syd- og Nord Amerika.
Vi må innrømme at det kribler litt med tanken på at dette havområdet mellom Portugal/Spania og Marokko ikke er stort større en en forvokst Skagerrak. Kanskje.. Nei, det blir nok med tanken denne gangen.
 

Finn A. Bostad

finn {CHANGE TO AT} smily4 {DOT} no

sat. tlf: +8816 315 29551