Islas Cies

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Fri 3 Aug 2007 19:18
42.13.252n 08.53.953w
I går gikk vi fra Baiona ut til en øy vi hadde lagt merke til da vi kom nedover. Den ligger bare 1 times gange lenger nord, og heter Islas Cies.
Denne øya henger sammen med en annen, og i moidten er det en fantastisk sandstrand, med en bukt på den ene siden, og en liten lagune på den andre.
 
 
Det er masse folk her på dagtid. Det er ferger fra flere av byene rundt i området. Det ligger også mange båter her på dagen, og noen lå også her på svai sammen med oss i natt. Det blåste mye i natt, men det er veldig god holdebunn her.
Vi ligger her i hvertfall en natt til.
 
 
Flott utsikt fra Smily. Solskjerming er bra og ha.
 
 
Havnen i Baiona hvor vi lå i to dager. Kjempefin by, med masse strender i, og utenfor byen.
 
 
Anders styrer skuta til Columbus. Dette er en kopi av den ene skuta som var med å "oppdage" Amerika, og som kom inn i Baiona på returen. Ligger i havnen som museum.
 
 
Vi gikk en LANG tur på den gamle festningsmuren som ligger på en halvøy ved innløpet til byen. Hele området er utrolig flott, med masse gamle byggverk og et flott hotell som ligger i en av de gamle pilegrims stoppene. Parkmessig anlagt område, og en stor furuskog i midten.
 
 
Linnéa sitter på en av de gamle kanonene som voktet innseilingen. Fantastisk utsikt nordover! De øyene som ligger lengst bort på bildet er der vi er nå.
 
 

Finn A. Bostad

finn {CHANGE TO AT} smily4 {DOT} no

sat. tlf: +8816 315 29551