langturhverdag

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Mon 21 Jan 2008 19:40
Nå har vi vært så lange i Karibien at vi har fått oss en slags hverdag. Vi cruiser rundt mellom øyene her, og er sosiale med hverandre. Vi har stort sett holdt følge med andre norske båter hele tiden.
På fredag dro vi til Chatham Bay igjen. Etter en liten samlingsrunde på "The Norwegian Net", VHF ch73, var vi en masse norske båter som møttes der. Harmonia, Sol, Maggie V, Marelia, Thea, Uredd, Tu Can Tango og Smily IV. I tillegg kom en stor 80-fots amerikansk yacht som vi har blitt kjent med.
Vi kontaktet The Shark Attack som vi hadde spist hos den forrige gangen, og bestilte barbecue for 24 voksne, og et ikke spesifisert antall barn. Så festet vi..
 
 
Det var ikke akkurat "dekket", men det er helt OK på en strand i en øde bukt. Fortreffelig mat! Vi fikk servert hummer, Red Snapper, Dorado og kylling med tilbehør.
Drikke sto vi selv for.
 
 
Når man ligger på svai er Dinghy'n uvurderlig. Her et knippe av de "norske" på stranden.
 
 
 
Bål på stranden er fasinerende for store og små. Vi hadde på forhånd vært en tur innom en butikk i Chatham og kjøpt inn masse DVD'er. Dette brukte vi aktivt for å bestikke barna slik at de dro til båten og lot oss andre feste i fred..
 
 
Anders får undervisning av en lokal Bob Marley tilhenger.
 
 
Her er stemningen på vei opp. Sten i slaget mens vi andre forsøker å forstå hvilket språk han snakker, og hva i huleste han forsøkte å formidle..
 
 
Litt gauling ble det selvfølgelig også utpå kvelden. Vi var velsignet med to fantastiske sangfugler. Søsteren til Tina fra Harmonia Ragna, og kjæresten til Stian, Ann Helen på Uredd. Jeg gaulet, og de fremførte nydelige toner fra klare struper.
 
 
Dagen etter tok Winnie og Troy fra Lucky Dog alle barna med ut på kjøring med tube. De storkoste seg i flere timer!
 
Vi lå enda en natt før vi dro tilbake til Clifton. I dag drar vi tilbake til Tobago Kays. Deretter blir det litt raskt forbi St. Vincent med kurs for Martinique.
 
Finn A.