Figueira da Foz

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Mon 13 Aug 2007 12:25
40.08.844n 08.51.587w
Vi kom oss til Figueira da Foz i går. Her er det en kjempelang strand, med byen innenfor. Havnen er litt inne i en kanal. Det er dyrt, men fint her. Har ikke bestemt oss for om vi blir en dag til eller ikke.
 
 
Amanda tar ut hjemmelaget youghurt fra motor rommet. Der har den stått over natten siden det er ganske varmt der inne lenge.
Smakte veldig godt. Melken var kokt opp med vaniljestang, og med musli-blanding ble det en kjempegod frokost!
 
 
I Leixoes gikk vi på rolleblades og sparkesykkel. Her er Linnéa med solnedgangen i Atlanterhavet bak seg.
 
 
Alle tre ved enden av den lange promenaden langs kysten.
 
 
Etter en tur på Pizzahut i går kveld gikk vi en tur i en liten park hvor det var en morsom fontene. Anders har ikke helt skjønt at det går an å tråkke på feltet foran den midterste spruten for å skru den av. Linnéa på vei igjennom fra den andre siden.
 
Det ligger en norsk båt her. Vi snakket så vidt med dem. De er fastboende med en stor skøyte. Det ligger også en stor dansk båt her. Den har helt flat baug, og masse krøllete stål på fordekket. Ikke har den forstag heller. Kanskje det har noe med den 5000 tonn store eieren av rødmalingen på det flate partiet å gjøre... Mulig det er en fordel å bruke enten briller, radar, øynene eller en kamerat til å holde utkikk om natten.
 
Nå skal jeg sykle en tur i byen og se etter om det er mulig å få fylt gass på norsk flaske. Har ikke lyktes med det noen av de andre stedene vi har vært.
 

Finn A. Bostad