Siste fra Porto Calero

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Sun 14 Oct 2007 20:54

Nå har jeg vært og sjekket ut fra Porto Calero. Vi drar litt utpå dagen i morgen. Skal bare vente på en som skal en liten tur inn til Arricife og kjøpe med et solcelle panel til oss. Vi har ligget her i 12 dager. Dette kom på 325€. Det er etter ARC rabatt, og som forventet.
 
De siste dagene har vi gjort mye forskjellig.
Vi har blandt annet vært på Aqua Land sammen med Minerva. Det er et badeland med ganske mange forskjellige vannleker og sklier.
 
 
Is hadde de og..
 
 
Full fart nedover skliene!
 
 
Anders er blitt en raser med sin nye dykkemaske.
 
I går fikk vi følge med våre venner med den norske restauranten Odin. De ble med oss på et utsalg som selger til restauranter. Der fikk vi handle til grossist priser.
Det ble et anseelig lass vi hadde med oss hjem til båten.
 
Dette er nå stuet vekk, og sammen med det vi hadde fra før har vi nå proviant for flere måneder om bord. Det er greit å få det i orden. Alt ligger stort sett under dørken, og bare noe annet som lå der fra før fikk ny plassering.
 
På kvelden var vi invitert til Mabel og Basilio m/familie på middag. De bor i ett flott hus i Porto Calero.
 
 
De har Playstation,
 
 
basseng,
 
 
og to hunder som, selvfølgelig, kom til meg. Hva er det med hunder som gjør at de alltid kommer til de som helst ikke vil ha dem der.. Akkurat disse var det foresten bare hyggelig å bli kjent med.
 
 
Hele familien samlet ved middagsbordet.
 
 
Utpå kvelden kom gitaren frem, og det ble spilt spanske sanger for full hals. Anders hjalp til med rytmen.
 
Av naturlige grunner tok vi det litt med ro på formiddagen i dag. Barna og jeg tok en tur på bowlingen ved lunchtider, og så dro vi alle på stranden etterpå.
 
I morgen skal bilen leveres, og jeg må sykle tilbake fra Puerto del Carmen. Å huff a' meg.. Hvordan skal det gå.. Varmt er det, og dårlig kondis har jeg. Jeg får hvile skikkelig ut på forhånd, og etterpå.
 
 

Finn A. Bostad