Martinique2

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Fri 1 Feb 2008 20:24
Vi ligger enda på Martinique. På tirsdag leide vi bil og kjørte rundt øya. Det er utrolig frodig her. Franskmennene har også gjort det pent langs veiene. Vi dro til et stort kjøpesenter i Fort De France. Det var jo litt deilig å føle at man var i siviliserte strøk igjen.. På alle de andre øyene har det vært lite å få tak i, mens det her er som å være tilbake i Europa.
 
 
Her er vi i en liten by som ligger midt oppe på øya. Flott utsikt.
 
 
På ettermidagen tok vi oss en pizza på en restaurant i havna. Her er Anders veldig misunnelig på Amanda som valgte barnemeny for å få is til dessert.
 
 
Dagen etter dro vi utpå en tur. Thea, Vision og Smily kjørte rundt sydkysten og litt oppover Atlanterhavssiden for å finne en fin bukt å ankre opp i. Da vi kom frem viste det seg at det var en svært grunn og vanskelig innseiling. Thea, som gikk først, fikk polert undersiden av kjølen. Vi bestemte oss for å dra et annet sted.
På bildet har vi kommet frem til en kjempeflott bukt på sydsiden av øya. Den stranden vi ligger utenfor var det et kjempebilde av i sist ukes KK (og det er IKKE jeg som oppdaget det..). Det var veldig svell der. Vi rullet oss gjennom natten. På dagen i går badet og koste vi oss. Jentene hadde strandskole, og guttene hadde Smilyskole før de også dro inn på stranden.
 
 
I går ettermiddag dro vi tilbake til Le Marin. Vi la oss utenfor et flott Club Med anlegg. Her er utsikten i formiddag da Elisabeth klipper Kristin på badeplattformen til Thea.
 
 
I Smily var det som vanlig skole.. Det er ikke altid like lett å motivere seg til det, men her er både Anders og Amanda igang.
 
 
Linnéa leser sammfunnsfag på sofaen.
 
Vi har bestemt oss for å være her en natt til før vi drar videre nordover. Kanskje vi drar på søndag ettersom Marelia kommer hit i morgen. Vi får se. Vi har begynt å tenke på at det er bare 6 uker til vi har bestemt oss for å være i Florida. Det er langt igjen, og masse å se.
 
Finn A.