Bilder

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Tue 18 Dec 2007 21:14
I går fikk jeg koblet meg opp på bredbånd, og sjekket e-posten fra de adressene som jeg ikke sjekket underveis. 168 e-poster ventet på meg der.. Blandt annet er det den adressen som det er link til fra hjemmesiden. Takk til alle som har sendt hilsener!
 
Nå har jeg krympet noen bilder fra turen over "Kapplanteren".
 
 
Her er skipper og mannskap klare for start i det store havnebassenget i Las Palmas. Vi er glade for å endelig skulle sette kursen vekk fra Kanariøyene, og mot det vi har gledet oss til hele tiden, Karibien!
 
 
 
Tett med båter i starten. Vi fikk en start vi var fornøyd med. Ikke noen vits å være først fant vi ut, men heller ikke noen vits å være sist.
 
 
Eirik kjører for fulle seil. Vi håndstyrte til vi ikke gadd mer. Det sammenfalt sånn cirka med at vi ble foret med hamburgere et par timer etter start.
 
 
Kokken i arbeid.
 
 
Her har vi kommet oss godt unna land. Nå er det ikke noe land i sikte på flere uker.
 
 
Dagliglivet er kommet i gang, med Legobygging og lek.
 
 
Kicken var i ferd med å løsne. Det skyldes feil popnagler ved montering. Medbragte rigger fikset det med boring og gjenging.
 
 
Kildesortering på havet. Alt som råtner går overbord, og det som ikke gjør det blir lagt i stuerommet.
 
 
Skolearbeid fikk barna gjort mye av. Da de var kommet i gang ble det svært effektivt. De har jobbet seg inn til å ta tidlig juleferie.
 
 
Flyvefisk er det enormt med på havet. De kommer i store stimer gjennom luften. Mange av de havner på dekk.
 
Mer siden...