Dag 2

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Tue 27 Nov 2007 12:14
26.15.37n 20.06.23w
Vi har  nå vært utpå i 2 døgn. I følge vår log har vi utseilt 293NM siden Las Palmas. Det er ikke strålende, men helt akseptabelt.
Vi har fått mange tilbakemeldinger fra folk på at vi ikke har hatt oppdatert posisjon på hverken vår, eller ARC sine sider. Vår blog er nå oppdatert, og jeg har sendt ny posisjonsrapport til ARC. Får håpe det hjelper.
 
I natt var det lite vind. I mange timer lå vi og slo med bare 4-5kt. Nå blåser det igjen greit mellom 7-10ms.
 
Livet ombord er i ferd med å gå seg til. Barna har fått igjen energien, og er i gang med lego, strikking, skriving i reisedagboken og andre aktiviteter. Det er også ytret ønske om å få ladet PC'en for litt PC spill. Det skulle gå greit ettersom vår DuoGen har levert strøm nok i massevis. Vi er ca 70Ah lavere enn da vi startet. Stort sett har vi holdt en fart som har gjort DuoGen i stand til å drive alt, men i noen perioder har det gått litt ut. Om vi får bare litt mer vind vil vi lade opp det som er forbrukt.
 
God Morgen Norge ringte og vekket meg i dag, og det ble en liten prat på telefon.
 
Vi har nå spridd genuaen ut til styrbord, og forsøker å komme oss litt lengre syd. Det er fordi vi har fått beskjed om at det kan være mer gunstig i forhold til vind. Vi har hverken lyst til å havne i lite vind, eller å få den rett bakfra.
 
Får se om vi får noe mer å rapportere siden..!
 
Finn A.