Reisefeber

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Tue 20 Nov 2007 17:55
Nå har vi reisefeber!
Vi har nå ligget over en uke i Las Palmas. Det er jo mye å ta seg til, men vi har fått det meste i orden, og nå har vi lyst til å komme oss avgårde!
Det er hektisk aktivitet på bryggene, og det ser ut som de fleste begynner å bli ferdige.
Det er masse arrangementer fra ARC sin side, men vi er jo ikke akkurat noen festløver ettersom vi er en familie på tur. I dag er det fest på bryggen her, og i morgen er det det store kostymepartyet. Draktene våre er nesten ferdige.
 
Mens jeg var inne på yacht klubben i dag var det noen som rappet sykkelen min! Å som jeg skulle ønske jeg fant vedkommende.. Det positive er jo at da er vi litt lettere, og jeg slipper å stue den vekk, men det oppveier bare litt av min frustrasjon. Vi har jo en til, men det vil ikke bli flere sykkelturer sammen med barna.
 
Nå er værmeldingene for starten begynt å bli mer pålitelige. Det kan se ut som vi skal få gunstige vinder fra starten. Tendensen er at det ser ut som det kan være lurt å seile ganske langt syd før vi setter kursen direkte mot St. Lucia.
 
I morgen kommer det besøk av to tanter og en fetter. Seilas kommer  i morgen, og vil lage en reportasje med alle de norske deltagerne. På fredag kommer vårt siste mannskapsmedlem, Eirik.
 
God Morgen Norge har gitt beskjed om at de vil ha oss med dagen etter starten, dvs. på mandag neste uke.
 
Finn A.