Afscheidsfeest

Aquamante
Vries Peter Pons
Sat 9 May 2009 18:00

Vandaag aan het bijkomen van ons afscheidsfeestje op 9 mei in de CMA Zaal (het voormalige verdeelstation van de Oostergasfabriek). Wel eraan gedacht om camera mee te nemen, zelf geen tijd gehad om foto's te nemen en glad vergeten aan anderen te vragen wat indrukken vast te leggen. Enorm genoten, uiteindelijk toch nog zo'n 110 gasten ontvangen en geprobeerd hen allemaal te spreken. Achteraf altijd even balen, dat dat niet gelukt is, hoezeer we ook ons best hebben gedaan. Vonden zelf dat DJ Sylvia, voormalige DJ van Dansen bij Jansen (wie kent haar niet!) geweldig gedraaid heeft. 't Was allemaal hartverwarmend, willen ook langs deze weg iedereen bedanken voor ieders bijdrage aan de gezelligheid en voor alle mooie cadeaus en bijdragen aan de verrekijker.

Nu kunnen we echt niet meer terug, want dan vallen we zo door de mand, dus dat doen we dan ook maar niet. Bootje ligt er tenslotte ook al. Vanaf morgen weer afspraken maken om navigatieapparatuur te laten installeren, dan allerhande watersport artikelen in Nederland te kopen en spullen te bestellen in Engeland, appartement te verhuren, etc. We hebben het lang niet zo druk gehad. Plan is om volgende week weer af te reizen naar Palma voor een week of twee voor alle klussen aan de boot en dan weer terug om hier het huis leeg te halen, allerlei administratieve zaken af te handelen en dan met een volgeladen bus al onze onmisbare zooi naar Palma te rijden. Dan nog even terugrijden, afscheid nemen van familie, vliegen naar Palma en weg, op z'n laatst einde juni, hopelijk eerder.