Atlantic X-ing: Dag 3, DTF 2.260nm

Aquamante
Vries Peter Pons
Thu 3 Dec 2009 16:00

Dag 3: 3 december 2010, 25:26.6N 22:29.8W, DTF 2.260nm

Lunch: Quich: oud brood, kaas, philadelpia, zongedroogde tomaten, olijven, kruiden, koks room, peper, zout

Diner: Verse mahi mahi, verse tagliatelle, pimento de padron  

Relaxed dagje, iedereen onder de douche, watermaker gedraaid om de tank meteen weer tot de nok toe te vullen, want hoe langer we ‘m vol houden, hoe minder we op water hoeven te bezuinigen en da’s luxe aan boord.Gebeld met Daan, neefje Daph om hem te feliciteren met z’n 9e verjaardag. En dan gaat ineens midden op de oceaan de telefoon over: je kijkt elkaar op zo’n moment toch even verbaasd aan. Blijkt Pim te zijn, boezemvriendje van Vries, die vanuit de auto belt om te horen hoe ‘t ons op die grote plas vergaat. Dat zijn nou momenten tijdens zo’n oversteek die je niet snel zal vergeten.