Tyrrel Bay til Saint Georges Grenada

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Fri 18 Feb 2011 01:56

12:02:67N 61:44:90W

Tyrrel Bay er en av de beste ankringene en kan få her sør. Moringer for 10 US for natten, eller ankring på god holdebotn. Tyrrel bay har en fin strand, som er meget god å bade fra, samt 2 butikker, båtverksted, med 50 tonns båtheis og noen barer langs stranden. Dybden er ca 3 – 4 meter, og vi har vært mellom 10 og 15 norske båter i den uka vi har ligget her. Mange har vært ute og dykket på revene rundt bukta og noen har tatt dykkerkurs. Vi samlet oss en dag fra 4 båter, og tok Sun- Lady ut til Sandy Island for bading og snorkling. Det ble en minnerik tur. Sandy Island er en liten sandtunge som stikker opp av havet utenfor Carriacao, der er plantet noen små palmer og er litt gress, men sjø og vind har lett for å fjærne disse. Dær er utlagt bøyer, men det er bare lov til å ligge der på dagtid, koster 25 EC pr dag. Fine rev rundt øya, med  alle typer fisk, hummer og konkylier.  Så hadde vi en bedre middag om bord før vi la veien hjem igjen før solen gikk ned. Her nede har vi bare 2 tidsperioder, sola står opp kl 0600 og da blir det lyst, og den går ned kl 1800, og da blir det mørkt. Vi hadde en fantastisk seiltur til Grenada, og havna i St Georges en helt spesiell.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/