Seiling i Nord Norge i Oktober

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Thu 7 Oct 2010 12:37

38:40:58N 09:19:09W

Hei!

Nu har æ vært heime ei uke, og det har vært helt fantastisk. Høsten i Harstad er bare fantastisk, med sol, klarvær, blåbær, rørt tyttebær, som ble avsluttet med ei helg sammen med medlemmer i Harstad Seilforening, hvor vi årlig har ei avslutning på seilsesongen med festlig lag og fårikål.

Dette var i år lagt til ei lita bygd som heter Engenes.

Litt seiling, fisket, kokte sei og lever med ferskpoteter til. God drikke og mange venner, kan en ha det bedre. Turen tilbake til Harstad ble krydret med ei oppvisning av hundrevis av delfiner i Vågsfjorden, som holt en fengende oppvisning i stålende solskinn mens vi seilte hjemover.( delfinene så likeens ut som de vi har i Spania, bare litt feitere).

 

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/