Fw: En nydelig kveld på Saint Lucisa

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Sat 1 Jan 2011 03:01
 
----- Original Message -----
Sent: Monday, December 27, 2010 2:29 AM
Subject: En nydelig kveld på Saint Lucisa

13:50:537N 61:03:798W
I kveld er det så nydelig, at æ kan ikke anna en å ta fram pcen og formidle noen ord til dere. Vi ligger rett under det minste piton fjellet, som bare er 24 hundre og noen meter. Nabotoppen er over 26 hundre meter, og ligger ca 1 sjømiil lengere sør. Disse 2  Piton toppene er jo selve symbolet på øya Saint Lucia. finnes på øl og andre gode produkter som markedfører øya.
Vi ligger 9 båter utenfor en nydelig strand, med 60 meter opp til det første banan palmen, som vi har akterfortøyet i. Og jeg har nu sittet på dekk, med vin og ser på stjernene, og det er så vakkert at jeg bare måtte skrive noen ord.
Nu har det ikke vært skrevet noe siden 8 desember, da traff vi passaten og sjenket han med akevitt, men det skullevi ikke ha gjort. Han ble rape gal.så det gikk noen dager før han roet seg, og da ble det bra. Siste dagene inn var nydelige med 6-7 sek meter og jamn vind.
Etter en tur på ca 3300 nautiske mil er det mye som må ordnes både med båt og mannskap,, så tiden i Rodney Bay har vært benyttet til å komme til hektene igjen og få båten i orden igjen.Det blir unektelig en god del slitasje.
Manskapet flyttet til et flott hotell, som lå på beachen, og vi hadde fine dager der, med sol og bading. Alle er nu dratt hjem. Ronny og Sissel dro hjem juleaften, og jeg tror de hadde et fantastisk opphold her på saint Lucia,
Juleaften feiret vi i Rodney Bay, fordi giret ikke kom før om lillejulaften, og når det var montert, tok vi jul.
PCen sto på med nrk P1 i hele julen, og det var så koselig så.
En svær kalkun med Waldorfsalat og mye godt til var vår julemiddag, så åpnet vi pakker, ringte hjem, gråt litt og hadde det fantastisk.( litt hjemlengsel).
I dag kom vi oss avgårde, sjekket ut med marina og toll, så var det bare bunkring igjen, men det var ikkr bare bare. De hadde bare 1 tappetut på bunkringen, og den benyttet de et annet sted, men 5 minutter før de stengte kom tappetuten tilbake og vi fikk diesel og kom oss avgårde.
Vi skal jo videre ned til Bequia og hilse på de andre Norske, men hvis ferden videre blir likedans som her, så blir det fantastisk. Vi ligger 20 meter uten for en nydelig badestrand, på 7 meters dyp, med en nydelig stjærnehimmel og hvite brenninger rett bak, helt fantastisk. Her nede er det lyst fra 6 til 18, og møøøøørkt  fra 18 til 6. Det bare er sån, så vi grillet en god steik kl 18 og sitter her under stjærnehimmelen og tar et lite glass hvitvin før vi hopper i kassen, og morgen badet gleder jeg med til.God Jul alle sammen.
Hilsen Rolf og Inger