Passaten

SY Sun Lady
Inger og Rolf Mathiassen
Wed 22 Dec 2010 01:03

13:32:73N 38:21:73W

Sola skinner og vi har  funnet passaten. I går kl 1128 møtte vi passaten, og Turid pakket bort vinterklean. Nu seiler vi i den vinden søm vi alle har drømt om. Varm fin javn bris fra øst nord øst.Sola skinner fra skyfri himmel, med et lett slør av bommullskyer runt i horisonten, og et fint blått hav med små hvite skumtopper på. Kan en ha det bedre.

Reisen til St. Lucia har tatt lengere tid en vanlig, men her ombord er stemningen meget god. Middag spises i 4 tida og etterpå er det åpning av julekalender, og det er alltid meget spennende.  i går kveld ble også passaten behørlig feiret, og kvelden og natten var lys og stjerneklar. Selv om månen akkurat nu er på sitt mørkeste, så var natten fin.

 

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/